SG - ezbuy - Global Shopping - iOS

Status: Attention! This offer has been disabled at 2018-09-11

updated 14 days ago

Description:

Kitorang ke Ho Chi Minh dengan Vietnam Airlines. Tiket flight beli dekat Traveloka. Harga tiket takdelah murah sangat. Still reasonable la. RM855++ return. Flight pukul , 8hb Februari. Ko bayangkanlah betapa rushingnya masing-masing. Pukul baru nak keluar office. Pastu balik rumah bersiap ala kadar. Then terus ke Putrajaya Sentral tunggu transit ke KLIA. Sampai KLIA, terus check in and makan dulu.

Dekat sini jugak korang boleh melihat sendiri proses pembuatan makanan tradisional diorang yang macam kulit popiah tu. Apa nama ntah aku lupa pulak.

Alhamdulillah sampai hotel dengan selamat, tidur je sepanjang perjalanan. Sedar-sedar dah sampai. Thanks to Miss Nu selaku tour guide kitorang ke Sungai Mekong and Cu Chi Tunnel. Memang puas hati sangat dia punya layanan. Thumbs up.

Dekat sini, korang akan disajikan pula dengan tea o limau madu yang dibuat secara live oleh staff diorang yang cantik hehe.

Then, kitorang dibawa menonton pertunjukan lagu rakyat diorang kot. Ada 7 uncle nie main gitar, kemudian 8 9 orang kakak cantik menyanyi. Ada dalam 5 lagu jugak diorang nyanyi. Kami tak faham lagu apa yang diorang nyanyi, layankan jela haha. Tapi ada 6 lagu tu yang kami faham. Lagu nie, 8775 kalau ada gembira tepuk tangan 8776 tapi diubah sikit liriknya.

Bila dah masuk kereta, masing-masing punyalah penat. Tiba-tiba ada 6 bau yang kurang menyenangkan. Durian! Haha. Baru teringat durian yang kami tapau dekat Sungai Mekong tadi. So berhenti la kejap dekat RnR untuk habiskan durian. Kalau tak memang tak boleh nak tahan la dengan bau durian yang semerbak tu.

Dah puas bergambar and main sampan, kami pun naik bot semula untuk pulang ke jetty. Sempat menikmati pemandangan matahari terbenam otw pulang. Cantik kan?

Choose this special Mobile App offer for Singapore traffic as your key to successful promotion! No other offer brings you as much profit as SG - ezbuy - Global Shopping - iOS Affiliate Program! A Mobile App offer could be promoted at $0.69 on the CPI, it is available only for Affbank affiliates!

Similar viewed: